Bæredygtig Business med Steffen Max Høgh


retur

Om arrangementet

Dagens program rummer ikke mindst et foredrag med Steffen Max Høgh, der står bag virksomheden Bæredygtig Business, hvor han rådgiver virksomheder om bæredygtighed og forretning.
Han vil give eksempler på de mange veje, der er til at aktivere bæredygtighedsarbejdet i virksomheder, så både klode, medmennesker og ikke mindst bundlinje profiterer af det. Nogle virksomheder lykkes med at udvikle nye løsninger, som belaster planeten mindre end de eksisterende løsninger. Andre lykkes med at erhverve branchens klogeste hoveder, fordi mange i dag ønsker at arbejde for en virksomhed med samme værdier som dem selv. Der er mange forskellige veje til at aktivere bæredygtighedsarbejdet i virksomheder.

Afslutningsvist overlader vi scenen til tre iværksættere, der hver især vil pitche deres idéer og produkter.Allerede fra kl. 15.30 kan du møde inspirerende iværksættere, som med rod i Aalborg hver især arbejder på at skabe bæredygtige forretninger. Her vil også være mulighed for at købe de innovative produkter.

Arrangementet er støttet af bibliotekernes verdensmålskampagne og planlagt i samarbejde med Aalborg Bibliotekerne og UCN Innovation.


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkninger 
OBS!
Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangementer, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest