Den effektive ledergruppe


retur

Folkeuniversitetet i Aalborg inviterer medlemmer af Erhverv Norddanmark til deres arrangement - Den Effektive ledergruppe

Et lederteam er for organisationen, hvad et hjerte er for menneskekroppen.
Hvis ikke hjertet fungerer, kan man reparere nok så meget på resten af kroppen, uden at det afhjælper symptomerne. På samme måde er det med lederteamet. Hvis ikke det fungerer optimalt, kan problemer i organisationen være tæt på umulige at afhjælpe.

Lederteamet spiller på den måde en central rolle i organisationen i dag. Hvis det skal lykkes at udvikle kompetente og bæredygtige organisationer, må lederteamet stå sammen om den værdi, de skal skabe for organisationen og for sig selv som ledergruppe. Visionsledelse og selvledelse er helt centralt i dette, ligesom det at dyrke en kultur, som får organisationen til at lykkes med det, den er sat i verden for, og som styrker både arbejdsglæde og sammenhængskraft.

Få indblik i forskningen bag det effektive lederteam og konkrete metoder til arbejdet med dette. Forelæsningen tager afsæt i bl.a. udgivelserne 'Effektive ledergrupper' og 'Det frygtløse lederteam' (Dansk Psykologisk Forlag).

Program:

Eva Damsgaard, ledelseskonsulent, cand.mag. i medievidenskab og organisationsudvikling, CAPIO CONSULT


Arrangementet har begrænset pladser 25 stk. først til mølle.

Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest