Digitalisering På Agendaen - Er de digitale indsatser pengene værd?
Cases og refleksioner fra Inwido


retur

Med konkrete eksempler og refleksioner kan du denne eftermiddag blive klogere på, hvordan Inwido arbejder med digitalisering. Fokus bliver på de digitaliseringsprojekter Inwido har været igennem og de medfølgende læringer Inwido har gjort sig - hvordan flytter du organisationens forståelse af de digitale muligheder og hvordan sikrer du at investeringerne er pengene værd?
 
Med eksempler fra Inwido's arbejde med digitalisering af processer - både de interne og eksterne- vil Regin Madsen (Digital Chef) dele sine erfaringer med at digitalisere organisationerne bag Inwido. Han vil tage udgangspunkt i konkrete erfaringer og inddrage projekter fra sit arbejde med for at gøre Inwido mere digital.

Med Regins oplæg på "Digitalisering på Agendaen" vil vi gerne inspirere dig til hvordan du kan gribe digitalisering an. Vi vil prøve at gøre begrebet digitalisering konkret. Vi vil afmystificere og sætte digitalisering i Nordjysk øjenhøjde.
 
Som deltager får du et sted at hvor du kan blive inspireret, du kan sparre med ligesindede og ikke mindst lære af andre ligesindede med samme interesse.

Inwido

Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre igennem en decentraliseret struktur med fokus på konsumentmarkedet, for at sikre langsigtet, bæredygtig vækst - enten organisk eller via opkøb. Inwido udgøres af 28 forretningsenheder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere i 11 lande. I 2020 omsatte Inwido for 6,7 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 10,9%. Du kan følge Inwido's rejse her LinkedIn og www.inwido.comRegin Madsen - Digital Chef - Inwido
Forretningsorienteret Neogeneralist med fokus på udvikling
gennem digitale kanaler.
Som digital chef er hans overordnede ansvarsområder
at sikre den bedste brug af de digitale kanaler og teknologier,
i en omskiftelig og hurtigt transformerende virkelighed.
Hans baggrund er knap 20 år som udvikler, grafiker,
selvstændig og konsulent alt sammen med base i den
digitale verden, samt ikke mindst en indgående interesse
for de muligheder, behov og trusler der ligger gemt i den
digitale verden.


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
* TelefonNr.:
Bemærkning
Digitalisering på Agendaen
Med konceptet "Digitalisering på agendaen" vil Erhverv Norddanmark og Delegate - sagt ligeud - sætte Digitalisering på agendaen i Nordjylland.
Vi vil skabe en kontinuerlig dialog hvor virksomheder kan mødes og finde inspiration. Vi vil prøve at afmystificere begrebet Digitalisering. Via eksterne oplægsholdere vil vi sætte digitalisering i øjenhøjde og give konkretet bud på hvordan virksomheder - store som små - kan drage nytte af de forretningsmæssige, organisatoriske og tekniske muligheder.

De første tre arrangementer er:Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest