Erhverv Norddanmarks Generalforsamling 2024


retur

Det er endnu en gang et par stærke profiler, der indtager scenen, når Erhverv Norddanmark holder generalforsamling 4. marts 2024:

Marie Bjerre, der er født i Viborg i 1986, cand.jur. fra Københavns Universitet (2011) og LL.M. (Master of Laws) fra Berkeley School of Law/University of California (2016), har siden 2022 været digitaliseringsminister og minister for ligestilling.

Marie Bjerre blev medlem af Folketinget for Venstre valgt i Nordjyllands Storkreds i 2019 og har inden sin ministertid blandt andet været bæredygtigheds- og verdensmålsordfører, klimaordfører, handicapordfører, socialordfører og erhvervsskatteordfører. Før hun kom i Folketinget, var Marie Bjerre ansat hos advokatfirmaerne Gorrissen Federspiel i Aarhus og Storm i Aalborg, ligesom hun var politisk assistent ved Europa Parlamentet i Bruxelles.

André Rogaczewski, der er født i Polen i 1968, opvokset i Aalborg Øst, student fra Aalborg Katedralskole (1987) og cand.scient. i datalogi fra Aalborg Universitet (1993), er medstifter af og CEO for den børsnoterede it-virksomhed Netcompany med 7.400+ medarbejdere i flere end 10 lande.

André Rogaczewski er dog nok så kendt for sit betydelige engagement i den digitale udvikling af samfundet. Således er han formand for DI Digital (2015), medlem af Disruptionra°det (2017), repræsentantskabsformand for Fonden for Entreprenørskab (2018), formand for Teknologipagtra°det (2018) og bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond (2019) - og siden 2022 bestyrelsesformand for Aalborg Universitet.


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest