ESG - få konkrete redskaber til at komme i gang med rapportering


retur


ESG - få konkrete redskaber til at komme i gang med rapporteringen

ESG har længe trukket overskrifter - og det ikke uden grund, for selvom kun de største virksomheder er underlagt ESG-rapportering, griber det allerede ind i SMV'ernes forretning. Stadig flere SMV'ere møder allerede nu krav fra deres kunder, banker og øvrige interessenter, som har behov for data til deres rapportering, kreditvurdering mv. Inden for få år forventes det, at de mellemstore selskaber bliver underlagt de samme krav.

ESG står for Environmental, Social og Governance, der ofte oversættes til bæredygtighed og samfundsansvar. Det er et strategisk værktøj, som virksomheder kan benytte som en del af årsrapporten til at klarlægge, hvordan de bidrager til at nå verdensmålene og blive mere bæredygtige.

Hos Redmark arbejder de indgående med ESG og takket være deres samarbejdspartner, Irene Hvid fra cApung, kan de tilbyde deres kunder værdifuld rådgivning, så det ellers komplekse område bliver letforståelig og brudt ned til konkrete handleplaner.

Sammen med Redmark er vi nu klar med et 2-timers seminar, hvor Irene Hvid vil introducere jer til ESG, bryde rapporteringen ned, så det bliver meget mere håndgribeligt. Hun vil komme med konkrete eksempler fra jeres dagligdag, så du efter seminaret vil være bedre klædt på til at starte processen i jeres virksomhed.

Samme dag har vi inviteret Afdelingsdirektør i ESG og bæredygtighed, Ninna Holch Jacobsen fra Spar Nord til at fortælle om bankens bæredygtighedsrejse, det daglige arbejde med ESG og rapportering, samt hvad det betyder for kunderne nu og i fremtiden.

Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs, ligesom Irene, Ninna/Spar Nord og vi hos Redmark står klar til at svare på spørgsmål efter seminaret.


Program
  • 7.45-8.30 - morgenmad og networking
  • 8.30 - Velkomst ved Marian Fruergaard/Redmark og Kamilla Bittmann/Erhverv Norddanmark
  • 8.35 - Marian Fruergaard: Hvordan arbejder Redmark med ESG og rapportering
  • 8.45 - Irene Hvid/cApung: Hvad er ESG, og hvordan bryder vi det ned til konkrete handleplaner
  • 9.30 - Ninna Holch Jacobsen/Spar Nord: Hvordan arbejder Spar Nord med ESG og rapportering, samt hvad betyder det for kunderne nu og i fremtiden
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest