Internationalisering der skaber værdi!


retur

Er du interesseret i at skabe vækst og værdi via succesfuld internationalisering?

Uanset, om du er en virksomhed med internationaliseringserfaring eller ej, så er internationalisering forbundet med både mulighed for stor værdi, men kan også blive en stor udgift, især hvis man ikke er varsom og har kendskab til faldgruberne. 

Özkan B. Köksal, CEO, med over 20 års erfaring med internationalisering, fra ISTMAN Group vil give et indblik man kan internationalisere, hvad man skal være opmærksom på, samt hvordan man kan afdække risikoen, når man bevæger sig ind på nye markeder.

ISTMAN Group fokuserer på at øge værdien af virksomheden, via optimeret kommercialisering og internationalisering til flere markeder, samt hjælpe med kapitalanskaffelse for virksomheder med skalerbare teknologiske løsninger. Resultatet er flere kunder, mere salg, og bedre finansiering.

Læs mere her


Program: 

Kl. 08.30 - 09:00  Indtjekning og forplejning 
Kl. 09.00 - 10.00   Oplæg med Özkan B. Köksal


Tilmeld dig her: 

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning: 


OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest