Juleforestillingen Snefald i Aalborg Teater


retur


Hjertevarmt Juleeventyr


Juleforestillingen Snefald var sidste år en kæmpesucces, derfor er det valgt igen at spille forestillingen i julen 2021. 

Program for dagen:
Kl. 14 mødes vi i Teatercaféen
Kl. 14.15 julehygge med gløgg og æbleskiver
Kl. 16 Juleforestillingen Snefald

En forældreløs pige i en trist verden. Et eventyrland fuldt af magi og kærlighed. En hemmelig portal skiller dem. Kan Selma finde vejen?

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien - et hjertevarmt juleeventyr om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er.

"Kære Julemand. Hvis du findes, og hvis det er muligt, så ønsker jeg mig en familie". Sådan skriver Selma på ni i sit brev til julemanden. Hun bor i Verden Udenfor, hos sin nabo Ruth, fordi hun har mistet sine forældre for længe siden. Og Ruth er lidt stram i betrækket, især når det kommer til juleri. Men Selmas brev når faktisk frem, og hun og hendes nye ven Hugo når på magisk vis også selv frem til landet Snefald.

I Snefald vågner man hver morgen til råbet "Goooodmorgen Snefald", og her bor selveste julemanden, der hedder Julius, sammen med alle nisserne. For eksempel den ældre og lidt skøre opfindernisse IQ, der har bygget julemandens fuldautomatiske og motoriserede bil-slæde. Men der bor også en ambitiøs og streng nisse ved navn Winther, og han pønser på noget. Onde kræfter er på spil, og da Julius pludselig forsvinder, kastes Selma ud i en eventyrlig kamp for at redde julen - og finde sin sande familie.

Denne varme, sjove og rørende fortælling stammer fra en norsk TV-julekalender, der også blev sendt på DR i 2017. Siden blev den dramatiseret og har spillet med stor succes i både Norge og på Odense Teater, og nu kommer den til Aalborg og varmer og fortryller hele familien.

I år vi skelner ikke mellem børne- og voksenbilletter - det er samme pris.

Anbefales fra 7 år.

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Antal børn:
Antal Voksne:
TelefonNr:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest