Lederskab & følgeskab


retur

Folkeuniversitetet i Aalborg inviterer medlemmer af Erhverv Norddanmark til deres arrangement - Lederskab & følgeskab

Hvad er det bedste og værste ved ledelse? Kan man lede unge, ældre, kvinder, mænd, etniciteter på samme måde? Er der forskel på ledelse i offentlige og private organisationer? Hvordan ledes der i teknologiske virksomheder og i kulturorganisationer? Hvordan leder man i fredstid og i konflikter? Hvor ligger dilemmaerne og krydspresset? Skal lederen først lede sig selv, før man kan lede andre?

Er der noget om snakken, når vi siger led, ledere, ledest?

Kort sagt: Hvad er ledelse, når man spørger lederne selv?

Program:
Jane Flarup, lektor, cand.mag., Aarhus Universitet og Helle Wivel, e-MBA, lektor, viceinstitutleder, Aarhus Universitet

Om underviserne:
Helle Wivel, tidl. lektor og viceinstitutleder ved Institut for Mekanik, Aarhus Universitet, civilingeniør (Maskinteknik) fra DTU og e-MBA fra Aalborg Universitet.

Jane Flarup, lektor og tidl. uddannelseskoordinator ved Institut for Teknologisk Forretningsudvikling, Aarhus Universitet, cand.mag. i Litteraturhistorie, Æstetisk Kulturarbejde og Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet og HD(O) fra Aalborg Universitet. Tidl. informationschef i kulturlivet.

Arrangementet har begrænset pladser 25 stk. først til mølle.


Tilmeld dig her: 

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest