Seniorgruppen: Besøg hos Aalborg SeniorSport


retur

Hermed invitation fra Aalborg SeniorSport:

Vi glæder os til at byde Seniorgruppen i Erhverv Norddanmark velkommen til Aalborg SeniorSport - byens største forening for aktive seniorer.

Vi har strikket et varieret program sammen til dagen, hvor sportschef Kirstine Langagergaard vil starte med et oplæg om "25 år med idræt for seniorer - fortid, nutid, fremtid".

Herefter vil der være kaffe/kage og plads til spørgsmål, inden alle skal være aktive - det kræver ingen særlige forudsætninger eller beklædning/idrætstøj.

Afslutningsvis præsenterer vi vores kommende tilholdssted Skipperen Idræts- & Foreningshus, som er under opførelse, og måske lægger vi vejen forbi byggeriet. (Dette afhænger af, hvor langt de er kommet med byggeriet samt vejr og vind).

Vi giver jer en eftermiddag med indblik i foreningens historie, smil på læben og lidt godt til ganen, og vi håber naturligvis, at rigtig mange er nysgerrige på at høre om, hvilke muligheder der er for at holde sig aktiv som senior.

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside

.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest