Seniorgruppen på tur til Limfjordsmuseet Frederik VII´s Kanal


retur

Seniorgruppen med ledsager eller gæst skal på historisk tur til Limfjordsmuseets Snapseri i Løgstør. Turen starter i Aalborg hvor en veteranbus fra 1954 vil fragte os til Løgstør. Hvor Museumsdirektør & historiker, mag. art Anders Bloksgaard vil være guide på køreturen til Løgstør, og vil krydre transporttiden med nogle velvalgte fortællinger.

Vel ankommet til Løgstør skal vi ind i Limfjordsmuseets Snapseri, der har til huse i det fredede baghus ud til Limjorden. Her venter fortællinger og smagsprøver på både kryddersnapse og små akkompagnerende kulinariske smagsprøver.
Det bliver kaldt "haps og snaps" - da konceptet er at vi aldrig servereren snaps uden der medfølger en lille kulinarisk ting der til. Forløbet i Snapseriet er opdelt i fire smagsseancer, hvor jeg indimellem fortæller forskellige historiske anekdoter. Alle kryddersnapsene akkompagneres af en lille "haps" med lokale råvarer. Der vil være lige dele smag og viden.

Konceptet og initiativet er noget af det mest eftertragtede vi har, og det er er udviklet i samarbejde med de danske spritfabrikker.
Når turen atter går tilbage fra Løgstør bliver vi sat af ved Kunsten igen af chauffør.

Snapseriet eksperimenterer med unikke snapse, som er baseret på den unikke natur omkring Limfjorden og Frederik VII's kanal. Naturen her omkring er speciel, fordi den er menneskeskabt. Der er blevet skabt en ganske særlig biotop, da kanalen blev gravet, hvor den overskydende jord fra kanalen kom til at danne de skrænter, der er omkring kanalen i dag. Det betyder at naturen på den ene siden af kanalen adskiller sig markant fra naturen på den anden side af kanalen, og der derfor bliver skabt et rum for endnu flere smagsoplevelser.


Program 

  • Kl. 12:45  Registrering på Kunstens parkeringsplads
  • Kl. 13:00  Afgang fra Aalborg (fra Kunsten) 
  • Kl. 14:00  Ankomst til Limfjordsmuseet     
                      Event i Limfjordsmussets Snapseri "Haps & Snaps" med smagsprøver 
  • Kl. 17:00  Ankomst til Aalborg (til Kunsten)

Arrangementet har begrænset pladser 50 stk. først til mølle. 
Bussen har plads til 37 stk. resten sørger selv for transport. 


OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside


* Navn:
* E-mail:
Ledsager
Bemærkning
Telefon nr. 

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest