Seniorgruppen - Virksomhedsbesøg hos Aalborg Pirates 


retur

Medlemmer af Erhverv Norddanmarks Seniorgruppe og deres ledsager eller gæst får nu muligheden for et virksomhedsbesøg hos Aalborg Pirats. Vi skal høre Direktør Lars Laursen  fortælle Aalborg Pirates historie - hvordan de startede, lidt omkring hvordan økonomien hænger sammen og Aalborg Pirates mål for sæsonen.
Aalborg Pirates har mål for hver sæson nemlig at deltage i FINAL4. derudover at de deltager fast i slutspillet og spille om medaljer hvert år.
Udover dette har Aalborg Pirates være en dominerende faktor på isen, men også uden for isen, hvor de er kendt for at være innovative - det og meget mere vil i høre til vores arrangement.

Pt. er kamp datoen ikke offentliggjort endnu, men vi har fået datoen for hvad tid den tredje kamp i slutspillet bliver spillet, modstander endnu ikke kendt. 

Dette arrangement blive er eftermiddag - aften arrangement med fuldforplejning, så endelig inviter en med som brænder for at deltage i vores arrangement. Vores billetter er en vip billet til en meget speciel pris normal pris er kr. 700. 

Program:
  •   Kl. 17.00 Mødes til registrering 
  •   Kl. 17.15 oplæg af Aalborg Pirats direktør Lars Laursen om forretning og vores historie
  •   Kl. 18.00 spisning i VIP loungen for at spise
  •   Kl. 19.00 kamp i Is arena
I pauserne imellem perioderne er der fri drikkevare, kaffe og kage

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside 


* Navn:
* E-mail:
Ledsager:
Telefon nr.:
Gæst:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest