Seniorgruppens virksomheds besøg hos Flyvestation Aalborg- Air Transport Wing Aalborg


retur

Seniorgruppens medlemmer og deres ledsager skal denne gang på virksomhedsbesøg hos Flystation Aalborg.
Det bliver en eftermiddag hvor vi starter med en rundvisning, hvor vi bl.a.  kommer til at se en redningshelikopter og vil høre om deres forskellige opgaver, funktioner og materiel. Den er altid på vagt så vi håber at den er hjemme.
Derudover skal vi "sparke dæk" se en Hercules og et Challenger fly, høre om deres mission og hvilke forskellige transport og overvågning de bliver brugt til. Vi  kommer også til at høre om hverdagen for de udsendte soldater om deres opgaver og missioner i felten.
En spændende eftermiddag med masse af indblik i de forskellige afdelinger ved Flystation Aalborg. 

Program
  • 13.00 møde i vagten Flyvestation Aalborg, indkørsel fra Vadum
  • 14.30 Besøg ved Hercules og Challenger i hangar
  • 15.30 Kaffe, kage, billeder, historier om vore udsendelser,
              briefing om vore opgaver og missioner.
  • 16.00 tak for i dag 
Info om indkørselVi mødes i vagten på Flyvestation Aalborg, Thisted landevej 53, 9430 Vadum. Kør frem til i kan se det røde lys og vent i vigespor til højre før det røde lys.
Kom tidsnok til at vi kan nå at finde ud af om alle er tilstede og vi kan starte kl. 1300OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.* Navn:
* E-mail:
   Ledsager:
   Bemærkning:Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest