Skab brandværdi gennem brug af strategisk lyd og musik


retur


Musikkens Hus' lounge danner 6. december 2023 rammen om arrangementet "Hvordan kan virksomheder skabe brandværdi og styrke brandet, UX og kommunikation med strategisk brug af lyd og musik?".

Vi får besøg af den prisvindende Audio Branding Specialist Karsten Kjems fra Sonic Minds, der gennem sin lyddesignede præsentation vil give os indsigt i:
  • Styrken i musik, lydbranding og lyddesign i markedsføring og branding
  • Lyd som et strategisk værktøj: Hvordan kan strategisk lyd tilføje brandværdi?
  • Hvordan konverteres brands og produkter til musik og lyddesign?
  • Hvordan skabes ensartet og meningsfuld lyd-UX i en digital verden?
Karsten Kjems har 15+ års international erfaring og er dedikeret til at skabe meningsfuld og relevant kommunikation og kunderejseoplevelser gennem lyd og musik. Brands som ASUS, Danske Spil, Arla, Velux, Maersk Line, MobilePay og Volvo benytter hans ekspertise til at implementere lyd bevidst på deres digitale transformationsrejse, for at skabe mere følelsesmæssigt engagerende branding og kundeoplevelser.

Karsten Kjems stræber efter at skabe mere bevidsthed om værdien af stilhed, lydens kraft og musik i jagten på at skabe mere engagerende, relevant og meningsfuldt brands og kommunikation. Han er en udadvendt, entreprenant, målrettet og entusiastisk taler af natur


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest