Sommerkur 2021


retur

Fremtidens erhvervsliv i 2020'erne (Borgmestermøde)

Traditionen tro, vil arrangementet stå på indlæg fra Aalborgs Borgmester, Thomas Kastrup-Larsen. Derudover vil Spar Nord Banks administrerende direktør Lasse Nyby og Formand for Erhverv Norddanmark, Rasmus Haugaard indledningsvis komme med deres bud på "Erhvervsudviklingen i 2020´erne".

Dagen sluttes af med en debat om dagens tema mellem indlægsholderne, som ledes af journalist Jørgen Pyndt.

2021-versionen af arrangementet finder sted i Musikkens Hus' store sal, hvor der i dagens anledning er plads til 500 deltagere. Vi sørger naturligvis for behørig afstand, håndsprit, mundbind og hvad der ellers skal til, for at arrangementet kan gennemføres så coronasikkert som muligt.

Netop på grund af coronarestriktionerne kan vi ikke skaffe ekstra pladser, hvis behovet opstår, så deltagelse i Sommerkuren 2021 er baseret på først-til-mølle-princippet. Da der allerede er betydelig interesse for arrangementet, opfordrer vi til hurtig tilmelding.
Der vil blive mulighed for at overvære sommerkuren digitalt. I den forbindelse vil der blive etableret et særligt link, som bliver offentliggjort på vores sociale medier og under "Arrangementer" på vores hjemmeside.


OBS! Du er først tilmeldt arrangementet når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på Sociale Medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.


* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
*Telefon:
Bemærkning:
Min gæst:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest