Sponsor - Teaterstykke medarbejderudviklingssangen


retur

Den 15. maj vil vi gerne invertere Erhverv Norddanmarks sponsorer, plus ledsager med til en sjov og hyggelige aften i Aalborg Teater. Hvor vi skal opleve et teaterstykke om hvordan en MUS kan udvikle sig i virksomheden, når systemerne begynder at offentliggøre personlige oplysninger om hinanden.
 
Program
  • 18.30 - Velkomst
  • 18.40 - Lækket mad og  oplæg om MUS
  • 20.00 -Teaterstykket begynder

Om forestillingen
Lyden af den perfekte MUS.

Det splinternye og topmoderne kalendersystem 'Plan X-appen', har skabt kaos på afdelingen. Iben, afdelingens leder, forsøgte uden held at implementere appen mens Vibeke, afdelingens koordinator, var på barsel? og gav opgaven videre til hende, da hun vendte tilbage på arbejde. Men heller ikke Vibeke har kunnet løse opgaven, og kaosset er begyndt at kravle ind i begges privatliv. Nu mødes de to til årets MUS for at snakke om trivsel og effektivitet. Men hvor meget kan de tillade sig at tale om, og hvem har egentlig mest brug for udvikling?
 
Vores arbejde er et af de steder, vi tilbringer allerflest timer af vores liv. På arbejdspladsen er det vigtigt at opretholde et professionelt ydre og ikke blive for privat. Men hvad sker der, når det private ikke længere kan skjules og pludseligt vælter frem? Medarbejderudviklingssangen er en forestilling om store følelser på kontoret, om balancen mellem arbejdsliv og privatliv, og om hvorvidt man overhovedet kan adskille de to.

Arrangementet har et begrænset antal pladser på 40. stk. og det er først til mølle. 

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:
Ledsager:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest