Spot konflikterne, øg trivslen og styrk bundlinjen. 


retur

Spot konflikterne, øg trivslen og styrk bundlinjen

Konflikter på arbejdspladsen koster mange penge, dræner energien og kan i værste fald give jer et dårligt ry, der gør det svært både at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Men med de rigtige redskaber kan konfliktpotentiale vendes til udvikling og et styrket samarbejde. I den proces er du som leder exceptionel vigtig, for konflikter går sjældent i sig selv uden en målrettet, gennemtænkt indsats.

Så selvom mødekalenderen er fuld, og hjulene skal holdes i gang, så er det nødvendigt at holde et vågent øje med jeres interne relationer.

Du kan nemlig øge trivslen og energiniveauet samt minimere sygefraværet, hvis du lærer at spotte samarbejdsvanskeligheder, inden de får konsekvenser for arbejdsmiljøet, jeres employer branding og bundlinjen.

Denne formiddag får vi besøg af Henriette Sørig Rosendal, der lever af at forebygge og løse konflikter. Henriette har en Master fra Københavns Universitet i konflikthåndtering og er desuden uddannet præst. Med sig har hun journalist Mette Kirstine Goddiksen, der er debattør/journalist og har detoneret en konflikt eller to i sit liv.

Vel mødt til en formiddag, hvor du lærer at tage konflikter i opløbet - og bruge dem til at komme styrket videre.


Tilmeld dig her: 

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest