Sundhed, psykologi og succes v2


retur
Sundhed, psykologi og succes 

Med afsæt i 2 unikke og personificerede indlæg, sætter vi CSR og Partnerskaber til debat og tester, om det giver noget på bundlinjen, at engagere sin virksomhed i "Vilde" projekter.

Hjertelæge og Kardiolog, Sam Riahi, tager os med på sin rejse for at løfte sundhedstilstanden i Kongerige Buthan med afsæt i sin viden og indsats på Aalborg Universitetshospital, Kardilogisk afdeling. https://www.tv2nord.dk/aalborg/sam-goer-det-igen

Efterfølgende vil Iværksætter, skolelærer, filantrop, og eventyrer Esben Budolfsen, som med afsæt i Ekspeditionen til Sydpolen, støtter op om Børnehjemsarbejdet i Uganda - Kids of Africa.

Når vi er blevet inspireret vil det være mulighed for networking og dialog med indlægsholderne og andre deltagere ved arrangementetTilmelding:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
* Tlf. Nr:
Bemærkning:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest