Trademark: Virksomhedsbesøg ved RareWine Invest


retur


Virksomhedsbesøg ved RareWine Invest


Tirsdag den 14. juni er vi blevet inviteret indenfor hos RareWine Invest. Her vil vi høre om deres rejse fra startup til verdens førende vinforretning. 

På dagen vil vi bl.a. blive meget klogere på hvorfor netop vin er en god investering, hvordan branchen hænger sammen og hvordan man selv kan komme igang med at investere i de eksklusive vine.

Derudover vil vi blive vist rundt på lageret, hvor RareWine Invest administrerer og opbevarer vin for mere end cirka. 750 mio. kr. på vegne af mere end 1200 investorer. Lageret i Vodskov fungerer desuden som toldoplag, hvor man som Nordens eneste kan opbevare vin og spiritus, fuldstændig told-, afgifts- og momsfrit. Det betyder, at privatpersoner eller selskaber uden momsfradrag, som normalt ikke kan fradrage købsmomsen, ligesom et driftsselskab, kan investere effektivt i et professionelt setup.Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Gæst:
(Navn, virksomhed og e-mail)
Bemærkning:
OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail..

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmesideHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest