Vejen til nordjysk gennemslagskraft på Christiansborg


retur

Vejen til nordjysk gennemslagskraft på Christiansborg


Ofte er nordjyder desværre alt for dårlige til over for andre at synliggøre udfordringer og det potentiale, vi har i vores landsdel. Og selvom ting ofte kun for alvor kan realiseres i tæt samspil med folketingspolitikere og ministre, er vores gennemslagskraft på Christiansborg i mange sammenhænge for ringe.


Den problematik stiller Erhverv Norddanmark og Port of Aalborg skarpt på, når vi den 3. juni 2024 indbyder til to koncentrerede timer med fokus på øget nordjysk synlighed på Christiansborg.

Formålet med arrangementet er at gøre erhvervslivet klogere på, hvordan vi kan slå igennem på landspolitisk plan - og at få drøftet et eller to nordjyske emner, som vi med fordel kan fokusere på den kommende tid.


Dagens program:
  • Kl. 08.30 - 09.00: Registrering
  • Kl. 09.00 - 09.05: Velkomst
  • Kl. 09.05 - 09.30: Det landspolitiske system og dets udfordringer set fra Nordjylland - havnedirektør Kristian Thulesen Dahl og Kultur & Sundhed-rådmand Jes Lunde, der begge har årelang erfaring fra Christiansborg
  • Kl. 09.30 - 10.00: Programpunkt kommer
  • Kl. 10.00 - 10.15: Kaffe og netværk
  • Kl. 10.15 - 11.00: Paneldebat ledet af tidligere forsvars- og justitsminister, tidligere chefredaktør og nuværende politisk kommentator Hans Engell og med deltagelse af:
    - Havnedirektør Kristian Thulesen Dahl
    - Lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen
    - Erhverv Norddanmark-formand Rasmus Haugaard
    - Og folketingspolitikere der vil blive annonceret snarest




Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:





OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemme.




Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest