Erhvervskalender


 
   
Beregn øjeblikkeligt din hjælepakke #covid19
KPMG vil gerne hjælpe de virksomheder, som lige nu kæmper med at få et overblik over, hvad de kan få i støtte som følge af COVID-19. Derfor har KPMG udviklet en kompensations-beregner, som giver et øjeblikkeligt estimat. Det er enkelt, nemt og gratis.
 læs mere
 
   
06-05-2020: Konference - Følgeskab
Som leder har man en hektisk hverdag med mange opgaver, møder og medarbejderansvar, og der er samtidig en forventning fra omgivelserne om, at man går forrest og viser en klar retning for sine medarbejdere. Herudover er det ikke længere nok, at lederen har en formel magt. Lederen skal også sikre sit følgeskab ved at få medarbejderne i spil ved inspiration, meningsdannelse og arbejdsglæde. 
På konferencen får du forskellige værktøjer og perspektiver på, hvordan du som leder arbejder målrettet med dig selv og dine omgivelser og skaber stærkt følgeskab.
 læs mere


Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest