1. kvartal 2016


Generalforsamling 2016 Omkring 170 deltog, da Erhverv Norddanmark 31. marts 2016 holdt sin ordinære generalforsamling. Vanen tro bød den blandt andet på en gæstetale, der denne gang blev leveret af rektor Per Michael Johansen fra Aalborg Universitet. I det hele taget gik uddannelse som en rød tråd gennem programmet - både i formand Steen Roybergs beretning og i en paneldebat ledet af TV2 Nord Mikael Justesen. Som afslutningen på generalforsamlingen blev der endnu en gang uddelt midler fra Erhverv Norddanmarks Fond - denne gang omkring 130.000 kr. fordelt på 17 unge studerende. (Foto: Michael Bo Rasmussen, Baghuset)

Galleri_2016/Generalforsamling2016

Seniorgruppen på besøg i Folkekirkens Hus: Vi startede med at høre Henrik Thorhauge fortælle om den daglige gang. Derefter fortalte Bent Flyvholm om økonomien, tidsplanen - og om rejsen ved at lave et fredet hus om til Folkekirkens Hus. Utrolig spændende eftermiddag i et utroligt spændende hus. (Foto: Fini Ryming)

Galleri_2016/FolkekirkensHus

Nytårs-kickoff med Jesper Christensen: At dømme efter bifaldets størrelse og varighed levede Jesper Christensen op til det lovede - at give deltagerne et friskt og humoristisk indspark om salgstræning på tærsklen mellem det gamle og det nye år. Redmark lagde hus til arrangementet, der blev en peptalk med fokus på at tænke salg i hele organisationen og dermed skabe resultater, som kan ses på bundlinjen. Budskaberne var mange, blandt andet hvordan arbejdsglæde skaber resultater, og hvordan man opnår den rette energi i teamet og evnen til at se muligheder.

Galleri_2016/JesperChristensen

Borgmestermøde 2016: Der plejer at være stor interesse for Erhverv Norddanmarks nytårsarrangementer med Aalborgs borgmester og det var også tilfældet, da vi 6. januar 2016 havde Thomas Kastrup-Larsen på podiet. Flere end 300 hørte i DGI-Huset i Nordkraft borgmesteren fortælle om fokusområder i hans tredje år i spidsen for bystyret i Aalborg.
(Fotos: Michael Bo Rasmussen/Baghuset Pressefoto)

Galleri_2016/Borgmestermode16Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest