1. kvartal 2022Trademark: Nyt Aalborg Universitetshospital og Aalborg Fjernkøling

Onsdag den 30. marts aflagde Trademark besøg ved det kommende Universitetshospital, hvor projektdirektør Niels Uhrenfeldt gav oplæg om hele projektet, dets forløb og ikke mindst hvor meget det kræver at gennemføre et projekt af den størrelse. 
Herefter gav projektleder Jørn Ødum Nielsen fra Aalborg Forsyning et oplæg omkring forsyningsdelen til sygehuset, hvor man har et ret unikt setup. Her anvender man vandet for Aalborg Portland sø til at køle sygehuset ned med.

Efter de to oplæg blev de deltagende taget på en rundtur på sygehuset, hvor der var mulighed for at komme helt tæt på og stille spørgsmål undervejs.
Vi sluttede arrangementet af med netværk og mad, inden vi takkede af for dagen.


Trademark2022/Supersygehuset


Dansk Erhverv eksportkursus

Onsdag den 30. marts afholdte vi i samarbejde med Toldstyrelsen, Dansk Erhverv og Clearview Trade et kursus omkring eksportdokumenter og eksportregler. Vi startede arrangementet tidligt ud med kaffe, kage og rundstykker, hvor Port of Aalborg havde været så gæstfrie at lægge lokaler til.
Grundet den store efterspørgsel på arrangementet, er det besluttet at afholde endnu et af slagsen engang til efteråret.  

Galleri_2022/DanskErhverv_Kursus


Erhverv Norddanmarks generalforsamling 2022

Tak til de mange medlemmer, der var med til at gøre generalforsamlingen 22. marts 2022 i Musikkens Hus til endnu en god oplevelse. Der skal ligeledes lyde en stor tak til stifter og formand Thorkil Sonne for præsentation af Specialisterne Foundation. Og til direktør for DI Transport Karsten Lauritzen og regionsrådsformand Mads Duedahl for årets gæstetaler.

Galleri_2022/Generalforsamling2022


Erhverv Norddanmarks Rådmandsmøde 2022

Onsdag den 9. februar 2022 afholdte Erhverv Norddanmark i samarbejde med Spar Nord Bank dette års udgave af Rådmandsmødet. 

De seks rådmænd præsenterede hver især deres erhvervsrelaterede arbejde indenfor deres respektive forvaltninger, samt hvilke visioner og udfordringer de så relevante i den kommende tid. Efter rådmændspræsentationerne satte ordstyrer Karl Erik Stougaard rammen for en god og konstruktiv debat imellem rådmændene. Her var der ligeledes plads til spørgsmål og kommentarer fra salen.

Arrangementet bød afslutningsvist på forplejning leveret af Spar Nord Bank.  

Galleri_2022/Radmandsmodet2022


Galerie Wolfsen
Tirsdag den 8. februar aflagde Seniorgruppen besøg ved Galerie Wolfsen. 

Gallerist og ejer Kent Wolfsen bød velkommen ind i deres helt unikke verden omkring kunst udstillinger og rejser undt i verden med udstillinger. Kent kom også ind over deres opstart og rejsen igennem deres 30 år som galleri her i Aalborg. De har udvide deres gallerier hvor de b.la. har åbnet en udstilling i Skagen og på Fyn. De har i år 30 års jubilæum så det var en god lang rejse vi var på. I 2012 kom kunsthandler og Kurator Rasmus Fischer med nye kræfter ind i Galleri Wolfsen. 

Vi sluttede af i Aalborg Teaters Cafe med netværk og oplæg fra Anni Walther som også have en god fortælling omkring billeder som bliv købt til Kroprinseparret.  

Galleri_2022/GalerieWolfsenHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest