2. kvartal 2017


EKSKLUSIVT BESØG HOS HELGSTRAND DRESSAGE
14. juni 2017 var 40 medlemmer helt eksklusivt inviteret inden for hos Helgstrand Dressage. Eftermiddagen bød på rundvisning ved Andreas Helgstrand med efterfølgende oplæg. Vi sluttede af med drinks og let forplejning sponsoreret af Helmuth.  

Galleri_2017/Helgstrand

KURSUS I EKSPORTDOKUMENTER
13. juni 2017 holdt vi i samarbejde med Dansk Erhverv et kursus i eksportdokumenter, påtegninger og erklæringer. Kurset sikrer, at virksomheden har de rigtige dokumenter, når deres marked er udenfor Danmark. Undervisere var Pia Lind, carnetchef hos Dansk Erhverv, og Ingwardt Ziethen, chefkonsulent hos SKAT.

Galleri_2017/DanskErhverv_Kursus2017

RUSLAND - FØR, NU OG FREMOVER.
I samarbejde med IDA (ingeniørforeningen i Danmark) gennemførte vi 8. juni 2017 et arrangement om "Rusland - før, nu og fremover" med oplæg ved Samuel Rachlin, korrespondent og forfatter, og Thørbjørn Lindmark, tidligere generalkonsul i Sankt Petersborg.

Galleri_2017/SamuelRachlin

ER I KLAR TIL DEN NYE MARKEDSFØRINGSLOV?
I samarbejde med advokatfirmaet HjulmandKaptain inviterede vi 23. maj 2017 til arrangementet "Er I klar til den nye markedsføringslov?, hvor advokatfuldmægtig Stiven Larsen satte os ind i de nye regler.


Galleri_2017/NyMarkedsforingslov

KONKURRENCELOVEN
I samarbejde med advokatfirmaet HjulmandKaptain inviterede vi 26. april 2017 til møde om konkurrenceloven og seneste praksis med fokus på. hvordan man undgår betydelige bøder og i værste fald fængselsstraf. Advokat Lise-Lotte Langston stod for oplægget.

Galleri_2017/Konkurrenceloven

LEGATUDDELING 2017
6. april 2017 blev der uddelt 17 legater fra Erhverv Norddanmarks Fond til unge under uddannelse med tilknytning til Aalborg Kommune. Uddelingen fandt denne gang sted på Aalborg Handelsskole, idet skolens direktør, Poul Søe Jeppesen, er formand for legatudvalget.

Galleri_2017/Legatuddeling_2017

SENIORGRUPPEN BESØGER SÆBY FISKEINDUSTRI
Seniorgruppen under Erhverv Norddanmark besøgte 3. april 2017 Sæby Fiskeindustri, hvor adm. direktør Henrik Mikkelsen gav en introduktion af virksomheden. Herefter fortsatte turen til Sæby Kirke og til slut var der besøg hos Ravsliberen i Sæby.

Galleri_2017/Senior_FiskeindustriHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest