2. kvartal 2019


På den anden side af Brexit
Sammen med vores hovedsponsor Spar Nord Bank satte vi 15. maj 2019 den danske ambassadør i Storbritannien stævne til en aktuel orientering under overskriften "På den anden side Brexit". Foruden ambassadør Lars Thuesen bød arrangementet på indlæg af den tidligere Goldman Sachs-partner Bobby Vederal og Spar Nord Banks cheføkonom Jens Nyholm.

Galleri_2019/brexit

Den store TECH-revolution
I begyndelsen af maj 2019 var Erhverv Norddanmark sammen med IDA Lederforum arrangør af nogle spændende timer med fokus på Kinas fremadstormende tech-virksomheder. Dagens første taler var Bjarke Wolmar, Vice President for Thinkers50, der rangerer de bedste professorer fra de bedste business schools i verden, mens den anden kapacitet på podiet var erhvervsjournalist, forfatter og Kina-specialist Christina Boutrup. Hun gav en indføring i, hvad danske virksomheder kan lære af Kinas tech-virksomheder og hvorfor, vi skal være meget bedre til at holde øje med kineserne.

Galleri_2019/Kina_tech

Seniorgruppen: Besøg hos Aalborg Bronzestøberi og kunstner Lene Purkær Stefansen
Sidst i marts 2019 var Seniorgruppens medlemmer på besøg på Aalborg Broncestøberi i Svenstrup, hvor programmet ikke mindst bød på et inspirerende møde med bronzestøber og billedhugger Lene Purkær Stefansen.

Galleri_2019/bronzz

Seniorgruppen: Til Himalaya med Finn Øst Anderson
Himalaya er en bjergkæde i Asien, der blandt andet omfatter klodens højeste bjerg, Mount Everest (8.848 m). De færreste danskere har været her, endnu færre nordjyder har - og så vidt vi ved, er der kun et enkelt medlem af Seniorgruppen, der har aflagt Himalaya et besøg. Det er tidligere bankdirektør Finn Øst Anderson og ham mødtes gruppens medlemmer med i begyndelsen af april 2019, hvor han gav en levende indføring i udfordringer og oplevelser i forbindelse med besøget.


Galleri_2019/Finn_eastHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest