2. kvartal 2020


Seniorgruppen: Eksklusivt besøg hos Helgstrand Dressage
Den 23. juni aflagde Seniorgruppen besøg ved Helgstrand Dressage. Her stod arrangementet på oplæg omkring Helgstrand Dressage, rundvisning og sommerhygge med sandwich og diverse drikkevare.
Stedet huser en perlerække af verdens allerbedste unge dressurheste og fungerer samtidigt som en professionel træningsstald i Danmark, Tyskland og USA. Mere end 300 heste trænes dagligt og Helgstrand Dressage runder 100 ansatte i 2020.
Helgstrand Dressage ejes og drives af OL-bronzevinder Andreas Helgstrand og hans kone Marianne. Sammen med deres to børn William og Alexander bor de på Møgelmosegaard i Vodskov tæt ved Aalborg, hvor forretningen også er etableret. På ganske få år har Helgstrand Dressage markeret sig i toppen af den internationale liga inden for uddannelse og salg af dressurheste på alle niveauer - fra ungheste og op til internationale Grand Prix heste.

Galleri_2020/HelgstrandDressage

Virtuelt virksomhedsbesøg hos LBN Medical
Den 7. Maj inviterede LBN Medical til virtuelt virksomhedsbesøg sammen med International House North Denmark, Aalborg Universitet og UCN. Direktør Lars Braun Nielsen introducerede virksomheden og fortalt om hvordan deres dagligdag ser ud i LBN Medical, og om hvorfor det er vigtigt at arbejde sammen med internationale talenter, for at efterfølgende give ordet videre til Rikke Dorset, Marketing Manager. Rikke talt om det internationale aspekt af virksomheden, og om hvordan det er at arbejde i et internationalt miljø med 10 forskellige nationaliteter ansatte og 15 forskellige talte sprog. Afslutningsvis bød to internationale studerende, Maria Kotaskova og Majka Hoang, ind med sine erfaringer om hvordan det er at have et studiejob ved LBN Medical, og de gav idéer og inspiration videre til de deltagende internationale studerende.

Til det virtuelle virksomhedsbesøg deltog mære end 60 internationale studerende fra AAU og UCN, medfølgende ægtefælder til internationale borgere, samt 10 virksomheds repræsentanter som var nysgerrige omkring hvordan et virtuelt besøg kan foregå. Deltagerne fik en indblik i hvordan det er at arbejde i en virksomhed med mange nationaliteter i Aalborg, og de muligheder der er for dem som vil engagere sig i SMV i Nordjylland.

Galleri_2020/LBNMedicalHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest