2. kvartal 2022


Seniorgruppen - Nordisk Brænderi


Senior_Galleri/NordiskBraenderi


Salg og Markedsføring
Sælg mere til flere og træf sikre markedsføringsbeslutninger i en usikker periode 

Torsdag den 23. juni afholdte vi et morgenmøde ved Bentax, hvor der var fokus på salg og markedsføring. Her var omdrejningspunktet emotionelle kundetyper, som er et værktøj udviklet af Sanne Dollerup. Emotionelle kundetyper er baseret på forskning omkring forbrugeradfærd, neuropsykologi og marketing. Det er en segmenteringsmetode der opdeler kunder ud fra deres følelser i købsprocessen, og kan hjælpe til at markedsføre med henblik på at få flere og mere loyale kunder.

Galleri_2022/SalgMarkedsforing

Trademark - Virksomhedsbesøg ved RareWine 

Tirsdag den 14. juni afholdte Trademark deres sommerarrangement. Denne gang aflagde vi besøg ved RareWine, hvor vi blev gjort klogere på vininvesteringsbranchen. Her hørte vi om RareWines rejse fra startup til verdensførende vinforretning, om hvorfor investering i eksklusive vin er en god ide og hvordan man selv kan komme i gang med at investere. Derudover fik vi en rundvisning på RareWines toldfrie lager, hvor der opbevares vine for en værdi på cirka 1 mia. kr. fordelt på omkring 1400 investorer.
Arrangementet bød selvfølgelig også på et par glas vin til de deltagende, så vi ikke gik tørstige derfra.

Trademark_Galleri/RareWineBilleder

Seniorgruppen - Ny Vraa

Mandag den 13. juni afholdte Seniorgruppen første del af sommerarrangement. Her besøgte vi Ny Vraa Bioenergy, hvor vi blev meget klogere på hvad Pil kan, og hvordan pilen bliver omdannet til kompost og er utroligt nærende for alverdens slags urter og andet. Komposten bliver i dag brugt i større gardnerier, men også i private haver. Vi blev desuden klogere på hvordan pilen også kan bruges til andre alternativer, såsom kosmestik og fødevare, da Partner Henrik Bach fortalte om både Ny Vraa og historien bag dette, men også om søsterselskabet Salixin og hvordan dette i 2010 for første gang så dagens lys. 
Vi fik en rundvis på gården, hvor vi kunne fornemme at der var godt gang i driften, og ikke mindst høsten af pil, og vi fik lov at sætte fingrene i jorden og mærke pile-komposten. 

Senior_Galleri/NyVraaHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest