3. kvartal 2015


Cannes Lions 2015
Den 25. september var der - for de morgenfriske kl. 7.30 - morgenkaffe og verdens bedste reklamefilm fra Cannes Lions 2015 i Nordisk Film biograf, Kennedy Arkaden.

Galleri_2015/CannesLion

SENIORGRUPPEN
Seniorgruppen var den 14. september 2015 på besøg i Aalborgs unikke kultur- og sportscenter GIGANTIUM. Den første formand for den erhvervsdrivende fond Bruno Schnoor fortalte lidt om projektets opstart, hvorefter Lene Kallehauge, som har været ansat i GIGANTIUM næsten siden opstarten, fortalte om centrets udvikling frem til i dag.
Herefter blev der lavet en fin rundvisning i centret.

Galleri_2015/Gigantium

ÅRETS BRØL 2015
21. august 2015 stod Erhverv Norddanmark bag ÅRETS BRØL 2015-prisfesten, der denne gang var henlagt til Paradiso-teltet opstillet ved Nordkraft. Flere end 200 mennesker - primært fra reklamebranchen - fejrede sig selv og hinanden ved uddelingen af 21 kategoripriser og én Grand Prix i forbindelse med Nordjyllands største temperaturmåling af virkningsfuld, kreativ og veludført markedsføring. Det nye sort er langtfra Nordjyllands største bureau, men alligevel høstede det de fleste priser og slog dermed sværvægterne Clienti og Combine: Det nye sort hentede seks af kategoripriserne - og Grand Prix'en - mens Clienti og Combine begge gik hjem med fem priser. Igen i år var der dog laurbær til andre end de største spillere, idet også DiaPhoni, Ebbe Rubien & Partners, Public Image og Lars Horn kom på podiet. Det samme gjorde KUNSTEN, som vandt den nyindstiftede Public Relations-kategori for arbejder udført af det nordjyske kunstmuseum selv.
Foruden prisoverrækkelsen fik deltagerne blandt andet underholdning i verdensklasse i form af La Soirée - en potent cocktail af kabaret, cirkus-sideshow og moderne varieté. (Foto: Tove Koch)

Galleri_2015/aaretsbroel15Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest