3. kvartal 2017


BJARKE INGELS & DAVID ZAHLE
Den store sal summede af liv, da vi 29. september 2017 sammen med Cloud City, TV2 Nord/Club Nord og Musikkens Hus indbød til arrangement med Bjarke Ingels og David Zahle fra BIG-Bjarke Ingels Group. De to arkitekter tog publikum med på en rejse fra Spritten i Aalborg via byggerier i New York City til et unikt projekt så langt borte som på Mars.


Galleri_2017/Bjarke_Ingels

ERHVERVSTUR 2017
28. september 2017 drog 40 medlemmer til hovedstaden under overskriften "Luftfart, politik & forskning". Vi lagde vejen forbi Københavns Lufthavn, hvor vi blandt andet. fik en rundvisning i Vilhelm Lauritsen-terminalen, var på Københavns Rådhus til møde med overborgmester Frank Jensen og rådhuspandekagespisning og besøgte virksomheden iMotions på Frederiksberg. 

Galleri_2017/Erhvervstur2017

NORDJYSK ÅBNINGSDEBAT 2017
Traditionen tro inviterede i sammen med Nordjyske Medier kort før Folketingets første arbejdsdag til Nordjysk Åbningsdebat. Arrangementet, der fandt sted 25. september 2017, samlede endnu en gang et debatlystent publikum og havde deltagelse af ikke færre end 17 af de 19 nordjyske repræsentanter på tinge.

Galleri_2017/Aabningsdebat2017

INGER STØJBERG OM LEDELSE OG MOTIVATION
19. september 2017 var der fuldt hus hos HjulmandKaptain, hvor omkring. 100 medlemmer var samlet til oplæg ved Inger Støjberg om ledelse og motivation.

Galleri_2017/IngerStojberg

SENIORGRUPPEN PÅ LINDHOLM HØJE
12. september 2017 besøgte seniorgruppen Lindholm Høje, hvor de fik en guidet rundvisning, hørte om stedets historie og så museets vikingeudstilling. Deltagerne afsluttede dagen med kaffe og kage i Lindholm Høje Caféen. 

Galleri_2017/LindholmHoje

SPONSORMØDE 2017
Vejret var i det våde hjørne, da vi sidst i september tog sponsorerne med på sejltur på Limfjorden og besøg på Stigsborg Havnefront, men det afholdt ikke deltagerne fra at tilbringe nogle hyggelige timer sammen. Projektkoordinator Kurt Bennetsen fortalte under sejladsen om planerne for udvikling af den nye bydel - og på Utzon Center gav direktør Lasse Andersson inden middagen på Restaurant Jørn et indblik i en anderledes kulturinstitution.

Galleri_2017/Sponsormode2017Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest