3. kvartal 2022


Dansk Erhverv Eksportkursus

Onsdag den 28. september afholdte Erhverv Norddanmark/Dansk Erhverv i samarbejde med Toldstyrelsen og Clear View eksportkursus.
Her var der fokus på gennemgang af eksportregler og dokumenter, carnet og certifikater, og præsentation af Clear View systemet og dets muligheder.

Galleri_2022/DanskErhvervKursus2

Nordjysk Åbningsdebat

Mandag den 26. september afholdte Erhverv Norddanmark, sammen med Det Nordjyske Mediehus og vores andre gode samarbejdspartnere, endnu engang Nordjysk Åbningsdebat. Her deltog flertallet af de nordjyske medlemmer af Folketinget i debatten, hvis tema var "Danmark i Balance - Nordjylland i Balance". Til at understøtte diskussionen bad vi politikerne forholde sig til de tre fokusområder: Skævheder i den grønne infrastruktur, Skævheder på arbejdsmarkedet og Skævheder på kultur og forskning.

Fotoakkreditering: Claus Søndberg, Det Nordjyske Mediehus

Galleri_2022/NordjyskAebningsdebat22

Seniorgruppen: Nordisk Brænderi

Tirsdag den 16. august var Seniorgruppe på besøg hos Nordisk Brænderi. Vi startede med en velkomstdrinks, derefter en rundvisning i de forskellige lokaler og til sidste fik vi virksomhedens historien, fra Anders fik ideen om at starte et brænderi op og frem til i dag.
Vi er nogen af de få som har fået denne mulighed for at komme ind i deres helt fantastiske virksomhed. Ikke for at afslører for meget, havde vi fri bar og fik de dejligste smagsprøver hvor vi som var med til arrangementet varmt kan anbefalede at købe deres produkter

Senior_Galleri/NordiskBraenderi

Kunsthal Spritten

Erhverv Norddanmarks medlemmer fik onsdag den 10. august en unik oplevelse, da vi afholdt netværksarrangement på Kunsthal Spritten. Direktør Mads Damsbo gav en eksklusiv og inspirerende rundvisning, og fortalte om de store fremtidsplaner og om udstillingen med tre digitale værker, der midlertidig er installeret på stedet.

Galleri_2022/KunsthalSprittenHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest