4. kvartal 2015


Seniorgruppen på Julebesøg
En spændende eftermiddag i Gråbrødrekloster Museet og på Aalborg Historiske Museum den 30. november 2015 med fortælling og rundvisning af museumsdirektør Lars Christian Nørbach og museumsinspektør Inger Kirstine Bladt.(Foto: Fini Ryming)

Galleri_2015/Senior_jul

Morten Albæk om Voluntas
Arrangementet med Morten Albæk den første dag i julemåneden var særdeles velbesøgt - ja, reelt udsolgt. Vi fik som ventet et skarpt indlæg fra vores Advisory Board-medlem, der blandt andet fortalte om Voluntas Investment & Advisory Management, som han var med til at stifte tidligere på året. Den nye virksomhed er inspireret af en trend inden for socialt og bæredygtigt ansvarlige investeringer, som udvikler sig med høj hast i den globale investeringsverden.
(Foto: Tove Koch)

Galleri_2015/MortenAlbaek

Erhvervstur til København
Omkring 40 personer deltog, da vi sammen med Aalborg Teater i slutningen af oktober inviterede til en dag i København under overskriften " Kultur, vækst og folkestyre ". Der blev høstet indtryk på Det Kongelige Teater, hos Vækstfonden og på Christiansborg - og undervejs blev der udvekslet masser af synspunkter og vedligeholdt og skabt kontakter på kryds og tværs. Målt på tilbagemeldingerne må turen betegnes som en stor succes - og vi er allerede gået i tænkeboks med henblik på en 2016-udgave af en erhvervsdag uden for de vante rammer. (Foto: Lars Horn, Baghuset)

Galleri_2015/Koebenhavn2015

Seniorgruppen hos Trænregimentet
I forbindelse med Seniorgruppens besøg hos Trænregimentet 19. oktober 2015 hørte deltagerne blandt andet oberst J.M. Nielsen orientere om arbejdsopgaver, omstruktureringer i forsvaret og meget andet. Desuden var der en rundvisning med besøg i regimentets sanitetssimulatorer og en del af indkvarteringsområdet. Arrangementet sluttede i fællesmessen.
(Foto: Fini Ryming)


Galleri_2015/Traenregiment

Nordjysk Åbningsdebat
Torsdag 1. oktober 2015 blev der som ventet talt rigtig meget om statslige arbejdspladser og infrastruktur, da vi indbød til den traditionsrige Nordjysk Åbningsdebat med deltagelse af de fleste af landsdelens repræsentanter i Folketinget. (Foto: Tove Koch)

Galleri_2015/Aabningsdebat15Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest