4. kvartal 2016


JULEARRANGEMENT PÅ KUNSTEN (SENIORGRUPPEN)
Tirsdag den 22. november var seniorgruppen under Erhverv Norddanmark samlet til årets julearrangement på KUNSTEN. Her fortalte bestyrelsesformand for KUNSTEN, Anders Hjulmand og direktør for TL BYG A/S, Jens Nielsen om den gennemgribende renovering af museet, der fandt sted i 2015. Herefter fik deltagerne en guidet tur i museet og dernæst var det tid til julegløgg og æbleskiver i Café Aalto.

Galleri_2016/Senior_KUNSTEN

JUL I AALBORG TEATER
Søndag den 20. november samledes ca. 60 børn og voksne i Aalborg Teater til julehygge i teatercafeén med efterfølgende forestilling "Ronja Røverdatter".

Galleri_2016/AalborgTeater

HÅNDTERING AF SYGEMELDTE MEDARBEJDERE
Onsdag den 16. november var ca. 20 deltagere samlet hos HjulmandKaptain for at høre advokat Jakob Johnsen fortælle om, hvad man må og ikke må i forbindelse med håndtering af sygemeldte medarbejdere.

Galleri_2016/SygemeldteMedarbejdere

ÅRETS BRØL 2016
ÅRETS BRØL 2016 kulminerede med en prisfest, der fandt sted fredag 11. november 2016 - en ekstraordinær aften med uddeling af priser, underholdning samt mad og drikke. Nedenfor er der et lille udpluk af de mange billeder der blev taget. Alle billederne fra festen kan findes samlet her.

Galleri_2016/AaretsBrol2016

PROFIT FOR VERDEN
Mandag den 7. november samledes henholdsvis 75 erhvervsfolk og 75 studerende på Aalborg Universitet - Institut for Læring og Filosofi for at høre adjungerede professorer Morten Albæk og Steen Hildebrandt fortælle om 'Profit for Verden' og for at bygge bro mellem erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

Galleri_2016/ProfitForVerden

SENIORGRUPPEN PÅ SKYDEBANEN
Mandag den 31. oktober var seniorgruppen samlet på Aalborg Kaserner, hvor dagen stod på skydning med salonriffel og pistol samt rundvisning i militærpolitiets historiske museum.

Galleri_2016/Senior_Skydebanen

ER I KLAR TIL DEN NYE PERSONDATAFORORDNING?
Ved arrangementet "Er I klar til den nye persondataforordning?" gav advokat Jacob Naur, HjulmandKaptain et indblik i, hvilke elementer af den nye persondataforordning man skal være opmærksom på. Arrangementet blev afviklet den 28. oktober 2016 hos HjulmandKaptain.

Galleri_2016/Persondata

TV, POLITIK OG PENGE
Tidlig morgen onsdag den 12. oktober mødte 45 glade deltagere op i Aalborg Lufthavn. Herfra gik turen til København, hvor vi først besøgte TV2, hernæst Christiansborg og afslutningsvist Danske Bank i det smukke Erichsens Palæ.  

Galleri_2016/Erhvervstur2016

CANNES LIONS 2016
110 morgenfriske deltagere mødte op i Nordisk Film Biografer City Syd da vi den 6. oktober 2016 var samlet for at opleve vinderne fra årets reklamefilmfestival i Cannes.

Galleri_2016/CannesLionsHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest