4. kvartal 2018


Seniorgruppens julearrangement: Det Magiske Juleshow i Blokhus
Medlemmer af Seniorgruppen med ledsager var på besøg i Skulpturparken i Blokhus, mandag den 5. november. Vi fik serveret gløgg og æbleskiver i det opvarmet orangeri, hvor vi havde udsigt over parken. Da mørket faldet opleve vi den helt fantastiske julemagi der sænker sig over parken, med de mange julelys.
Ejer John Andersen kom og fortalte om hans skulpturpark, ideerne bag Skulpturparken, og om fremtiden og udviklingen i Skulpturparken, samt i Blokhus.
Derudover var der nogen der fik taget hul på sit juleindkøb i juleboderne, som lå i et opvarmet telt i parken. En helt fantastisk eftermiddag.

Galleri_2018/Seniorgruppen_julemagi

Frisk viden og værdi til din virksomhed
Spar Nord var vært, da der 25. oktober 2018 blev inviteret til arrangement med fokus på, hvordan man ved at deltidsansætte en universitetsstuderende kan få sat liv i drifts- og udviklingsopgaver henlagt til "Afventer"-skuffen. Virksomheden Cand præsenterede, hvordan man finder universitets bedste kandidater og matcher dem med de rette virksomheder, mens DSI Freezing & Handling fortalte om værdien af et samarbejde med universitetsstuderende.

Galleri_2018/Frisk_viden

Supermotionister
Der er almindelig enighed om, at motion er godt, men er megen motion meget godt? Hvad nu hvis den enkelte giver den fysiske træning så meget gas, at de kommer udslidte på arbejde? Hvad nu hvis der er nogen, der går i den anden grøft og kun nødigt bevæger sig længere end til kaffemaskinen og det bløde brød? Det blev der sat fokus på, da vi den næstsidste dag i oktober indbød til morgenmøde under overskriften Supermotionister. Morten Skjoldager - fysioterapeut for AaB og fodboldlandsholdet samt indehaver af FysioDanmark Aalborg - fortalte om, hvordan kroppen reagerer på hyppig motion og hvornår det går fra sundt til skadeligt. Derefter handlede det om, hvad der får flere og flere danskere til at dyrke hyppig motion og hvilken betydning det har for den enkeltes mentale tilstand. Det talte Niels Rossing, der er idrætspsykologisk konsulent og forsker på Aalborg Universitet, om. Og endelig gav HR-professionel Christina Møller fra Louis Nielsen sit bud på trivslens bundlinjeeffekt, herunder hvornår medarbejderne performer bedst.

Galleri_2018/Supermotion

Erhvervstur 2018
11. oktober 2018 arrangerede Erhverv Norddanmark for femte år i træk en erhvervstur til København, denne gang under overskriften "Erhvervsvækst, Politik og Byudvikling". Også denne gang var det en yderst veloplagt og videbegærlig gruppe, der brugte en dag sammen i hovedstaden. Der blev lagt ud med besøg på Christiansborg, hvor der var arrangeret møder med finansminister Kristian Jensen og Socialdemokratiets leder Mette Frederiksen, mens hendes partikollega Rasmus Prehn stod for rundvisning på Borgen og foranledigede besøg i Folketingssalen. Efter frokost i Tårnet gik turen til Siemens-koncernens danske hovedkvarter i Ballerup og derefter fulgte et besøg hos By & Havn, hvor deltagerne fik en indføring i de omfattende udbygningsplaner for ikke mindst Københavns havneområder. Årets erhvervstur blev rundet af med en middag på Refshaleøen, hvor der var rig anledning til at udveksle synspunkter om dagens mange indtryk.

Galleri_2018/erhvervstur_2018

Naser Khader - Arabiske Stemmer og Drømme samt Nordjysk Erhvervspolitik

Da Erhverv Norddanmark sammen med Ingeniørforeningen indbød til arrangement med Naser Khader den første dag i oktober, kom meget af programmet naturligt nok til at handle om udviklingen i Mellemøsten. Han beskrev blandt andet nogle af de markante forskelle mellem de arabiske lande, ligesom det blev til et indblik i hans personlige oplevelser med magthavere og den frygt, som de ofte regerer ved hjælp af. Der var dog også plads til betragtninger om mere lokale og regionale emner som tiltrækning af arbejdspladser og arbejdskraft, uddannelse og infrastrukturprojekter som grundlag for regional vækst.

Galleri_2018/naserkHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest