4. kvartal 2021Seniorgruppen - 4. maj Kollegiet
Et helt fantastisk arrangement med den helt store guidet rundvisning af de unge alumner, efterfulgt af fortælling af 4. maj Kollegiet ved efor og forstander, Morten Schuberts Nielsen. Her blev der fortalt om den daglige gang, omgangen med de unge alumner, historien omkring 4. maj Kollegiet og meget mere.

Årets store julebanko forløb sig roligt med en af de unge alumner som opråber, hvilket gjorde det fantastisk underholdende. Derefter fortalte de unge alumner om, hvad der gjorde de havde valgt at bo på 4. maj Kollegiet - og hvad der skal til for for at man flytter ind på 4. maj kollegiet. Herudover kom de omkring deres dagligdag på kollegiet og hvor rart det var, at så mange forskellige unge mennesker med så forskellige uddannelser kan bo sammen og have det så fantastisk sammen. 

Formand Peter Eigenbroth var med og fortalte om sit arrangement som formand, omkring hans opvækst på kollegiet og det at han selv har været alumne på stedet. Derudover blev lejligheden benyttet til at takke Anita Møller for hendes arbejde i bestyrelsen, efter hendes udtrædelse efter mange års arbejde.

En lille hilsen til alle medlemmer i Erhverv Norddanmarks Seniorgruppe og andre som vil være interesseret:
Hvis der er nogen der har lyst til at støtte kollegiet gennem vennerne og modtage vores årsskrift, kan man melde sig ind via dette link. (alle beløb er velkomne)

www.4mka.dk/stoet-kollegiet/

Hvis nogen ønsker at støtte eller bidrage til kollegiet på anden måde, er de velkommen til at kontakte, Morten Schubert Nielsen, efor@4mka.dk, tlf. 40 70 04 05

Til sidst havde vi besøg af Lars Jespersen, som har skrevet en ny historisk roman ved navn "Boghandlernes søn". Den tager udgangspunkt i Aalborg i 1620érne, og er utrolig spændende læsning. Hvis nogen vil købe bogen, er dette en mulighed vi har lagt et tilbud ind under member to member tilbud se herGalleri_2021/Senior_4maj

Seniorgruppen - Seniorsport

En super indholdsrig eftermiddag hvor Seniorsport bøde velkommen til Seniorgruppen i Erhverv Norddanmark - byens største forening for aktive seniorer bød velkommen til byens ældste forening. 

Sportschef Kirstine Langagergaard kom med et helt fantastisk oplæg om opstart, nutid og om deres fremtidige planer. Det var rart at høre hvilke muligheder der er for at holde sig aktiv som senior. Afslutningsvis fik vi en rundvisning i Skipperen Idræts- & Foreningshus, nye lokaler. 

Vi håber at besøget har givet et indblik i foreningens historie, og eventuelle nye medlemmer til stedet. 


Galleri_2021/Seniorsport2021Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest