Arkitektfirmaet Rottbøll & Partners ApS


retur
Arkitektfirmaet Rottbøll & Partners blev grundlagt i 2016 som en fusion af 2 Aalborgensiske arkitektvirksomheder, nemlig Arkitektfirmaet Rottbøll og A+ Arkitekter. Vi udfører alle formet for arkitektopgaver, både store og små, samt de lige og de skæve. Vi har stor erfaring både som totalrådgiver/hovedrådgiver, samt underrådgiver og udfører vores opgave med stor passion for faget. Vores opfattelse af den arkitektoniske løsning er både enkel og krævende. Vi ønsker at skabe optimale løsninger for de mennesker, der skal være brugere af projektet i såvel boligmæssige som arbejdsmæssige sammenhænge. Vi stræber efter, at vores arkitektur skal fremme livskvalitet og velvære og skabe værdi for både brugere, bygherrer og det omgivende samfund. 
Læs mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest