Bilgården Hostrup A/S


retur
Bilfirmaets historie begyndte tilbage i 1987, hvor den mekanikeruddannede Ib Jensen på hobbybasis startede i garagen ved sin bopæl på Bilgaardsvej i Tylstrup. Først og fremmest med reparationer af både biler og traktorer men efterhånden også med salg af biler.

På grund af mangel på plads flyttede Ib Jensen i 1991 sit autoværksted fra Bilgaardsvej i Tylstrup til den lille by Hostrup mellem Sulsted og Vestbjerg. Med sig fra Tylstrup tog Ib Jensen navnet "Bilgården" og tilføjede Hostrup efter forretningens nye geografiske placering.

Efterhånden tog udviklingen i Ib Jensens autoforretning yderligere fart og i 1996 blev Bilgården Hostrup udvidet med værksted, kontorfaciliteter og en udstillingshal som kan ses på billedet.

Forretningen sælger årligt mellem 600 og 700 biler og har hele prisspektret, lige fra bilen til 5.000,- til den, der koster halvanden million.

Virksomheden beskæftiger i alt 10 mand, herunder to sælgere, mens resten arbejder på værkstedet, der er tilknyttet Automester og DBR - Centralforeningen af Autoreparatører i Danmark.

Det betyder, at firmaets mekanikere ofte er på kurser, og derfor er i stand til at håndtere den nyeste teknologi, ligesom kunden altid har en garanti for, at kvaliteten af værkstedsarbejdet er tip-top i orden.

Læs mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest