Hytek A/S


retur
Hytek A/S er en stærk og pålidelig samarbejdspartner og problemløser for industrien.
Innovation og kreativitet er nøgleord hos os, og vi sætter en ære i at skabe løsninger, der genererer resultater og sætter fart på udviklingen hos vores kunder.

Vores opgaver udføres typisk indenfor:
  • Marine- og industrihydraulik 
  • Fejlfinding på hydrauliske anlæg Fremstilling, opstilling og renovering af hydraulikcylindere 
  • Reparation af hydraulikpumper og motorer 
  • Løbende tilsyn/vedligehold af hydrauliske systemer 
  • Lovpligtige syn af personlifte 
  • Lovpligtige syn af marinekraner og davider 
  • Fremstilling af hydraulikslanger 
  • Rådgivning
På disse sider kan du få nærmere indblik i, hvad Hytek A/S kan hjælpe med, men kontakt os endelig for yderligere information og professionel sparring. Vi er altid tilgængelige og altid på forkant med udviklingen.

Adfærdskodeks 
Hos Hytek A/S stræber vi efter åbenhed, ærlighed og gennemsigtighed i den måde, vi driver forretning på, og vi er dedikerede til at opbygge og opretholde et stærkt kundeforhold. 

Vi stræber altid efter absolut lovgivningsmæssig overholdelse og imødekommer internationale såvel som lokale lovgivninger på alle tidspunkter. Vi samarbejder tæt med relevante flagstater, klassificering selskaber, Cralog & producenter for at sikre, at vi overholder alle gældende standarder og regler. 

Hytek A/S stræber efter at være den foretrukne og officielt bedst anbefalede leverandør inden for inspektion og vedligeholdelse af redningsbåde, davits og løfteudstyr af alle mærker som vores kunder måtte have ombord på deres skib. Samt den foretrukne leverandør af nye kraner, davits og redningsbåde. 

Hytek A/S vil gøre sit bedste for at overholde gældende regler for området og bestræbe sig i samarbejde med de respektive flagstater, klassifikation selskaber, fabrikanter og ejere til at definere indholdet af hvert job, så alle er opmærksomme på omfanget, fortolkningerne af reglerne og at bestemmelserne overholdes i videst muligt omfang. 

Hytek A/S´s mål, er at være garant for høj kvalitet og levere præcist det, der er aftalt med kunden. Grundlaget for at nå dette mål er vores høje professionalisme og vores kvalitetsstyringssystem. Alle, der arbejder inden for dette område, er ansvarlig for at overholde Hytek A/S´s adfærdskodeks.

Læs mere her Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest