Ideal-Arkitekterne


retur
Ideal-arkitekter er en tegnestue som blev grundlagt af Jesper Thomsø i 2005. Efter en baggrund som håndværker blev Jesper Thomsø i 2005 færdiguddannet som civilingeniør i arkitektur på Aalborg Universitet. 
Tegnestuen kombinerer ingeniørfaglige kundskaber med arkitektur. Formålet er, tidligt i et projekterne, at indfører de byggetekniske begreber som f.eks. energirigtighed, statik, installationer osv. 
Resultatet er funktionel arkitektur som er skabt til at blive brugt. Vi kan hjælpe med alt fra små renoveringer, tilbygninger, nybyggeri til renoveringer eller opførelse af etageejendomme.
Det er dig som Bygherre der bestemmer omfanget af vores rådgivning. Ideal-arkitekter har gennem tiden opbygget et stort kendskab til dygtige håndværkere, både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Derfor kan vi altid være behjælpelige med at anbefale firmaer til jeres udbud.

Læs mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest