Jysk Energi A/S


retur

Jysk Energi A/S er et elhandelsselskab, som er drevet efter klassiske jyske værdier siden 1923. Koncernen har spillet en stor rolle i udviklingen af samfundet i den vestlige del af Danmark.
Vores ønske er at leverer kundetilpassede energiløsninger. Gerne løsninger som tager udgangspunkt i en dialog omkring den grønne omstilling, og hvorledes vi sammen kan skabe bedre grundlag for en bæredygtig forretning, og derigennem en bedre bundlinje, hvor indsatsen peger mod FN Verdensmålene.
I Danmark er Jysk Energi A/S blandt de Elhandelsselskaber der håndterer den største mængde af erhvervskunder, hvilket kun fungere fordi vi holder hvad vi lover, samt får tingene til at lykkes sammen med kunderne.


Jysk Energi A/S tilbyde:

  • El aftaler
  • Energioptimering / energigennemgang, hjælp med projekter, energibesparelser eller energisyn
  • Klimavalg
  • Finansiering
  • El ladestande løsninger


Kontakt Jysk Energi A/S for en dialog om hvorledes din virksomhed kan optimerer bundlinjen.

Læs mere her
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest