Kompasbank A/S


retur
Kompasbank a/s er som Danmarks nye erhvervsbank etableret i 2021 for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at opnå deres fulde potentiale.

Vi tilbyder finansieringsløsninger og er dedikerede til at gøre det hurtigt og fleksibelt. Det betyder, at vi har skåret alle unødvendige lag fra, som kan gøre finansieringsprocessen langsom og omkostningstung at arbejde med. Kompasbank a/s er nemlig fra start designet som en enkel og digital bank med fuld banklicens, der lettere kan sammensætte gode produkter og services til vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores erhvervskundechefer er til stede lokalt i hele Danmark og møder virksomhederne ude på deres lokale adresse. Det gør vi for at forstå vores kunders forretning og behov bedst muligt, og vi samarbejder i øvrigt meget gerne med andre banker, for at skabe den bedste samlede finansieringsløsning for hver enkelt virksomhed.

Private kan lave opsparinger hos Kompasbank a/s til en god rente og på den måde være med til at sikre samfundsvækst og danske arbejdspladser gennem de små og mellemstore virksomheder, som vi finansierer.

Læs mere her: https://www.kompasbank.dk/ Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest