Labtech Data A/S


retur
Aalborg virksomheden Labtech Data startede i 1992 og har siden udviklet sig til en landsdækkende kæde af i alt 18 butikker, en webshop og en tværgående B2B afdeling. Hos Labtech Data er målsætningen at levere Danmarks bedste IT service, og vi leverer i dag alt inden for service og konfiguration af Servere, PC systemer samt netværk til SMB og LE. Hos Labtech Data har vi stor fokus på Enterprise IT sikkerhed herunder beskyttelse af persondata. Vi er din IT specialist med fokus på tryghed. Hos Labtech Data kan din virksomhed være tryg ved, at jeres systemer fungerer optimalt indenfor de satte rammer. Et samarbejde med Labtech Data betyder eksempelvis at du, som virksomhed, bl.a. kan få IT løsninger som f.eks. gratis serverovervågning, IT sikkerhed, IT drift, IT Infrastruktur, service og IT support. Vi samler trådene og designer en løsning, der er tilpasset din virksomhed. Vi er ikke kun din leverandør, vi er din IT specialist og sparringspartner.
Læs mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest