Nymarksminde


retur
Nymarksminde er en dyrepark med bondegårdsdyr i alle størrelser, fodboldgolf og legeland. I sommerhalvåret holder vores Farmpark åben. Ud over de mange børnefamilier har vi også besøg fra børnehaver og institutioner. I parken får gæster lov til at fodre og kæle for Nymarksmindes mange bondegårdsdyr og selvfølgelig lære en masse. 
Parken har desuden et stort og trofast publikum, som også bruger den til fødselsdage og familiesammenkomster. 
Nymarksminde arrangerer Guidet Tur i Hammer Bakker i alle parkens åbningsdage. Hele året tilbydes overnatning i 10 hyggelige ferielejligheder for Bed and Breakfast gæster. I sommerferien besøges Nymarksminde af Bondegårdsferie-gæster, som deltager i unikke og sjove aktiviteter. Her kommer børnefamilier og nyder den danske sommer i selskab med bondegårdsdyr, fri natur, traktorture, fodboldgolf og masser af hygge. 
Mange virksomheder bruger faciliteterne til teambuilding og firmaevents. Nymarksminde har desuden et stort konferencelokale med alt nødvendigt udstyr og plads til 80 personer.
Læs mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest