Parttime


retur
Jeg arbejder primært med udvikling, vækst, strategi, innovation, salg og marketing. Det vil jeg gerne arbejde med i relation til en håndfuld ejerledede virksomheder i forskellige brancher. Jeg ved også noget om økonomistyring, regnskab, HR m.m.Til gengæld er der ting jeg ikke har erfaring med, og derfor slet ikke byder ind på. Jeg er typisk tilknyttet den enkelte virksomhed fast 8-10 timer om ugen, og jeg investerer gerne lidt ekstra tid, så vi kan komme godt fra start. Jeg får derfor hurtigt en forståelse for en ny virksomhed og derved mulighed for at bringe mine kompetencer og erfaringer i spil. Til glæde for dig og din virksomhed. 
Jeg kan aflaste dig inden for et eller flere nøgleområder. Det kan fx være salgsledelse og markedsføring. Derved sikrer jeg, at du får mere tid og mere energi til at varetage de øvrige ansvarsområder. 
Jeg bidrager også gerne med mere bred sparring inden for andre områder. Som ejerleder er du utvivlsomt meget selvstændig, men jeg har erfaret, at mange i din rolle alligevel savner en person, som de kan have en åben og kvalificeret snak med i dagligdagen. 
Der er mange udfordringer, og kompleksiteten kan være stor. Selv om du ved hvor du vil hen med din virksomhed, kan jeg bidrage til at få tydeliggjort din virksomheds strategi. Så kan alle medarbejdere lettere trække i samme retning. Kommunikationen til kunderne kan gøres skarpere, og der kan tales tydeligt i forhold til eksterne samarbejdspartnere.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest