Raakilde


retur
Raakilde - strategisk kommunikation

Raakilde er et selskab under opstart med fokus på strategisk kommunikation. Det handler om at sikre, at målsætning og målgrupper er tydeligt defineret og at kommunikationen er indrettet efter det, og dermed understøtter virksomhedens strategi. Det er nødvendigt i en verden, hvor er der talrige kanaler til og former på kommunikation. Selvom man gør en masse, er det så det rigtige og virker det?

Ydelserne spænder over:

  • Strategisk kommunikation (målsætning, målgrupper, kanaler, indhold)
  • Pressemateriale og håndtering
  • Forretningsudvikling: strategi, forandringsledelse, workshops og forandringsforløb i virksomheder
  • Interim ledelse & bestyrelsesarbejde
Raakilde drives af Lars Raakilde Jespersen, der har arbejdet som journalist og redaktør i over 32 år, og senest været chefredaktør for NORDJYSKE Medier i 17 år. Det har givet en omfattende erfaring med kommunikation, internt og eksternt, vidt forskellige målgrupper og mediekanaler fra trykte aviser, til radio, tv, digitale kanaler og sociale netværksmedier, samt ledelse, strategi og forandringsforløb i en stor koncern.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest