Verbesser ApS


retur
Forbedringsentusiast og indehaver I forhold til din virksomhed er min største og vigtigste opgave at være den nyskabende energi og den ekstra viden, der kan bringe din virksomhed ind i fremtiden. Udvikling af både virksomheder og menneskerne i dem har igennem mange år været min store interesse. De sidste 20 år har mine fokusområder været forretningsudvikling, salg, salgsstrategi, netværk, kundefokus, markedsføring og koncept- og idéudvikling. 
Med erfaringer fra bl.a. private IT-virksomheder som både ansat og ejer/stiftende partner kan jeg hjælpe dig med at opdage nye markeder, styre eksisterende kunderelationer og ikke mindst puste nyt liv og ny energi i hele og dele af virksomheder, projekter og koncepter.
Læse mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest