EksporTnetværk


Erhverv Norddanmark tilbyder i samarbejde med Andersen Consult ApS deltagelse i eksportnetværksgrupper. Med udgangspunkt i deltagernes respektive virksomheder arbejder vi markedsbaseret med henblik på at udarbejde en go-to-market action plan. Som en del af gruppens aktiviteter vil deltagerne blive udfordret både individuelt og på gruppeplan via bl.a. markedsrelaterede øvelser samt diskussioner og præsentationer i plenum. Slutresultatet er en færdig handlingsplan som præsenteres for og udfordres af et panel af erfarne erhvervsledere.

Gruppen vil bestå af 7-10 deltagere som har ansvaret for virksomheden eller arbejder med eksport og internationalisering. Der er ikke konkurrentvirksomhed i gruppen; tillid og åbenhed er et must.

Aktivitetsoversigt:
Fem møder i tidsrummet 08.30 til 13.00.

Møde 1: Onboarding af gruppen, hvem er vi, hvor er vi, markedsorientering, nuværende tiltag og netværk
Møde 2: Igangsættelse af markedsplanlægningen - hvordan forbereder vi os og finder inspiration til valg af marked
Møde 3: Markedstest - kender du din vej i markedet - individuel og gruppebaseret træning;
Møde 4: Udvikling af virksomhedens individuelle markedsvækstplan;
Møde 5: Plenum præsentation af de respektive handlingsplaner.

Deltagelse i eksportgruppen vil give værktøjer til markedsindtrængning og ekspansion. Derudover får du et stærkt netværk til yderligere at støtte dig i din markedsudvikling. Et netværk, der fortsætter efter programmet.

Facilitator:

Gruppen faciliteres af Andersen Consult ApS, som med 20+ års erfaring med assistance til mere end 250 SMVer i deres eksportprojekter, har medvirket til at sikre ordrer til Nordjyske virksomheder baseret på individuelle tiltag eller eksportgrupper ved større opgaver.

Læs mere om Andersen Consult ApS: http://andersenconsult.com


Tilmelding
Tilmelding foregår via info@erhvervnorddanmark.dk.

Hent beskrivelsen af "Eksportnetværk".
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest