Netværk for iværksættere (Star)


- Erhverv Norddanmarks netværk med fokus på iværksætteri

Star er for dig, der tænker utraditionelt og nyskabende og er villig til til at løbe en risiko for at få dine idéer udført, især ved at etablere og drive egen virksomhed.

Star er for:
  • privatejede iværksættermiljøer/communities og disses beboer
  • iværksættere/startups
  • vækstiværksættere/scaleups
  • freelancere/konsulenter der selv er produktet
Star koster uanset virksomhedsstørrelse 2.400 kr. ekskl. moms. pr. år = det samme som Erhverv Norddanmarks laveste kontingentsats.

Star giver dig:
  • adgang til alel Erhverv Norddanmarks ordinære arrangementer
  • adgang til fire-seks årlige arrangementer specifikt for medlemmer af Star
  • adgang til deltagelse i en eller flere netværksgrupper for  iværksættere
Netværksgrupperne mødes fem-seks gange pr. år og tjener som et samlingssted for personer, der ønsker at have en platform for fortrolig sparring, få inspiration fra andre iværksættere, udveksle viden/erfaringer om drift og udvikling af virksomheder, høre nye synsvinkler på egne problemstillinger og dele egen usikkerhed/sårbarhed i relation til entreprenørrollen. En gruppe består typisk af 8-10 deltagere, der selv fastsætter kalender og dagsorden.


Ønsker du at blive medlem af netværksgruppen, eller blot ønsker at høre mere, kan du benytte nedenstående kontaktformular

* Navn:
* Titel:
* Virksomhed:
* E-mail:
* Tlf. Nr.:Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest