Her skal det gro


retur
Der er naturligvis udfordringer forbundet med at sidde i formandsskabet for Aalborg Erhvervsråd, sådan som Erhverv Norddanmark har gjort det seneste års tid. Men heldigvis er der også mange glæder. Og en af dem kommer fredag 8. februar 2019, når der er officiel åbning af iværksætterhuset GrowAAL.

I erhvervsrådet har vi arbejdet målrettet på at skabe forudsætningerne for det iværksætterhus, som nu er en realitet på adressen C.A. Olesens gade 4. Midt i Vestbyen med masser af puls - og uden tvivl udsigt til endnu mere, når iværksætterhuset og naboerne på den tidligere spritfabrik for alvor kommer til at spille sammen. Og med NOVI som den driftsherre, der skal være garant for husets uafhængighed at offentlige systemer.

De 3.300 kvadratmeter iværksætterhus fordelt på fire etager er et resultat af en udvikling, hvor vi i Aalborg Erhvervsråd og Erhverv Norddanmark de senere år har oplevet en stigende interesse for iværksætteri. Vi har samtidig set, at iværksætterne bliver stadig yngre - og dermed ganske naturligt har andre ønsker og behov, end nye virksomheder havde for 25 eller bare 10 år siden.

I Erhverv Norddanmark er vi sikre på, at GrowAAL kommer til at understøtte iværksætterlysten i Aalborg, for nu er der med dette hus skabt endnu bedre rammer for et blomstrende iværksættermiljø.

Til lykke til GrowAAL. Og til lykke til Aalborg.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest