Ros til kommunal sagsbehandling


retur
Af direktør Kurt Bennetsen

Da Dansk Industri primo september 2019 offentliggjorde sin årlige undersøgelse af den service og de forhold, som landets kommuner tilbyder deres virksomheder, tog Aalborg Kommune endnu et skridt i den rigtige retning: Fra en 51.-plads blandt de 92 kommuner i 2018 blev det sidste år til en placering som nummer 45.

Analysen udarbejdes på baggrund af en stor datamængde inden for en række kategorier centrale for erhvervslivet. En af dem er 'Kommunal sagsbehandling', hvor der trods en vis fremgang stadig var rigelig med plads til forbedringer.

Så meget desto mere er det godt at kunne konstatere, at der i disse for erhvervslivet særdeles vanskelige coronavirustider blandt andet i forbindelse med byggesagsbehandling generelt er en større smidighed, end vi hidtil har kunnet konstatere.

Det er Erhverv Norddanmarks håb, at virksomhederne - når samfundet som helhed en dag er på den anden side den aktuelle nedlukning - må kunne konstatere, at den nuværende fleksibilitet er af varig karakter. Det er klart, at det er helt nødvendigt at gøre tingene grundigt og ordentligt. Men når det er sagt, er det rigtig godt specielt i denne udfordrende tid at kunne opleve, at der eksempelvis i By- og Landskabsforvaltningen er udpræget vilje til at få tingene til at ske. Det er helt centralt, når der nu er tale om en forvaltning, der er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune. Og ikke mindst skal gøre det i tiden efter coronavirus COVID-19.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest