Aalborgs borgmester i trøjen


retur

Som afslutning på Erhverv Norddanmarks tilbagevendende nytårsarrangement med Aalborgs borgmester fik Thomas Kastrup-Larsen en utraditionel tak for indsatsen.

TTT

- I forbindelse med det tilsvarende arrangement i 2016 gav vi dig et par boksehandsker. Baggrunden var, at det ikke rigtigt var lykkedes for dig at få den blå del af byrådet med i høet. Og at det derfor nok var nødvendigt med mere slagkraft i næverne. Da der senest var budgetforhandlinger i Aalborg, var din succesrate markant højere, så der er ingen grund til at give dig nye boksehandsker i år, sagde Erhverv Norddanmarks formand, Steen Royberg, og han fortsatte:

- Vi har valgt at blive i sportens verden til dette års "tak for indlægget"-gave. Sådan som tingene har udviklet sig i dine første borgmesterår, er vi ikke i tvivl om, at du støtter Erhverv Norddanmark. Det vil vi gerne give dig mulighed for at skilte med. Derfor skal du ha' en cykeltrøje, som vi håber, du vil lufte flittigt i løbet af valgåret.

Foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest