COWI-direktør ny i Erhverv Norddanmarks bestyrelse


retur
Erhverv Norddanmarks generalforsamling valgte 18. maj 2021 et nyt bestyrelsesmedlem, der indtræder som suppleant. Det er COWI A/S' regionsdirektør i Nordjylland Thomas Nørgaard Christensen (1978), der er civilingeniør med speciale i byggeledelse (Aalborg Universitet 2004).

Thomas Nørgaard Christensen var 2004-08 projektleder hos Kuben Byg A/S, hvorefter han 2008-12 var bygherrerådgiver hos COWI A/S, blandt andet i funktionen som byggeleder på opførelsen af Musikkens Hus. Derefter fulgte fire år hos Sweco A/S som afdelingschef for Planning & Design efterfulgt af to år hos University of Roehampton, hvor han var Head of Project Department. I 2019 vendte Thomas Nørgaard Christensen tilbage til COWI A/S som Vice President for byggeriafdelingen og siden juni 2020 har han foruden funktionen som Vice President været regionsdirektør for Nordjylland.

På generalforsamlingen var der i øvrigt genvalg til Rasmus Haugaard, mens direktør Søren Samuelsenfra Tech College for første gang blev valgt som ordinært bestyrelsesmedlem. Han blev valgt som suppleant i 2020, men trådte kort efter ind i bestyrelsen, da et af de ordinære medlemmer stillede sit mandat til rådighed i forbindelse med jobskifte.

Rasmus Haugaard fortsætter som formand for Erhverv Norddanmark.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest